Lishi 2 in 1 pick

Het verwijderen van een lock – ook wel lockpicking genoemd – is het openen van een (cylinder) slot met behulp van een speciaal staafje met een uitstulpsel.

Nieuw is de Lishi 2 in 1 pick verwijderlock. Bij deze verwijderlock moet je wel goed weten welk slot bij welke pick hoort. Zorg er dus voor dat je het juiste besteld.

Slotenopeners
Professionele slotenopeners gebruiken deze picks om sloten te openen indien iemand zijn sleutel kwijt is, maar denk ook aan het openen van een slot bij het wegslepen. Sloten kunnen verouderen en zijn onderhevig aan slijtage waardoor de sleutel niet meer goed binnen de cylander functioneert. De sleutel past hierdoor niet meer. Ook bij afgebroken sleutels kan een lockpick uitkomst bieden.

Lockpicken als behendigheidssport
Lockpicken is erg leuk binnen een competitie, wie kan het snelst een bepaald slot openen? Er bestaan hele verenigingen en in Amerika zijn hele kampioenschappen.

Leren Lockpicken
Het verwijderen van een lock is te leren. Erg handig zijn de youtube filpjes waar je kan meekijken hoe een slot te openen. Hierdoor ontwikkel je een goed inzicht dat je nodig hebt om een slot te unlocken.
Onderaan deze pagina tref je een filmpje waar iemand een slot opent met deze Lishi 2 in 1 pick.

Bekijk de mogelijkheden

Lockpicking is een vaardigheid die vaak geassocieerd wordt met dieven en inbrekers, maar het kan ook een belangrijk onderdeel zijn van de beveiligingsindustrie en een nuttig hulpmiddel voor mensen die toegang nodig hebben tot afgesloten ruimtes of voertuigen. Een van de tools die gebruikt worden door professionele slotenmakers en andere beveiligingsprofessionals is de Lishi 2 in 1 pick. Dit artikel zal dieper ingaan op deze tool en wat het zo nuttig maakt.

Wat is een Lishi 2 in 1 pick?

Een Lishi 2 in 1 pick is een type lockpick-gereedschap dat speciaal is ontworpen om sloten te openen. Het is een tool die gebruikt wordt door professionele slotenmakers en andere beveiligingsprofessionals om verschillende soorten sloten te openen, zoals deursloten en autosloten. De Lishi 2 in 1 pick heeft deze naam omdat het eigenlijk twee verschillende tools in één is.

De Lishi 2 in 1 pick is een precisie-instrument dat bestaat uit twee delen: een sleuteldecoder en een lockpick. De sleuteldecoder is ontworpen om de code van het slot te decoderen, terwijl de lockpick de sleutel nabootst om het slot te openen.

Hoe werkt de Lishi 2 in 1 pick?

Het gebruik van de Lishi 2 in 1 pick vereist kennis en ervaring op het gebied van lockpicking. De sleuteldecoder van de Lishi 2 in 1 pick wordt eerst gebruikt om de code van het slot te decoderen. Dit gebeurt door de sleuteldecoder in het slot te steken en deze op de juiste manier te draaien en te kantelen. Hierdoor kan de sleuteldecoder de positie van de pinnen in het slot bepalen.

Als de code van het slot eenmaal is gedecodeerd, kan de lockpick van de Lishi 2 in 1 pick worden gebruikt om het slot te openen. De lockpick bootst de sleutel na en wordt in het slot gestoken om de pinnen in de juiste positie te duwen. Dit kan worden gedaan door de lockpick te draaien en te kantelen totdat alle pinnen in de juiste positie zijn.

Wat zijn de voordelen van de Lishi 2 in 1 pick?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van de Lishi 2 in 1 pick. Een van de belangrijkste voordelen is dat het gereedschap twee verschillende tools in één combineert. Dit betekent dat een beveiligingsprofessional niet twee verschillende tools hoeft mee te nemen om verschillende soorten sloten te openen. De Lishi 2 in 1 pick biedt een alles-in-één oplossing die tijd en moeite bespaart.

Een ander voordeel van de Lishi 2 in 1 pick is dat het een precisie-instrument is dat zeer nauwkeurig werkt. Dit betekent dat het slot zonder schade kan worden geopend, wat belangrijk is als het slot opnieuw moet worden gebruikt of als het vervangen van het slot niet praktisch is.

Daarnaast kan de Lishi 2 in 1 pick worden gebruikt om sloten te openen die niet met traditionele methoden geopend kunnen worden. Dit geldt vooral voor autosloten, waar de Lishi 2 in 1 pick gebruikt kan worden om elektronische autosloten te openen. Dit is vooral handig in noodsituaties, waarbij snel toegang nodig is tot een voertuig.

Een ander voordeel van de Lishi 2 in 1 pick is dat het gereedschap verkrijgbaar is voor verschillende soorten sloten, waardoor het voor diverse toepassingen geschikt is. Er zijn bijvoorbeeld Lishi 2 in 1 picks beschikbaar voor de meest gebruikte sloten in Europa, Amerika en Azië. Hierdoor is het gereedschap overal ter wereld te gebruiken.

Ten slotte kan de Lishi 2 in 1 pick gebruikt worden om de beveiliging van een slot te testen. Een beveiligingsprofessional kan het gereedschap gebruiken om te testen of een slot voldoende beveiligd is tegen lockpicking en andere inbraaktechnieken. Dit kan helpen bij het verbeteren van de beveiliging van een gebouw of voertuig.

Conclusie

De Lishi 2 in 1 pick is een nuttig gereedschap voor professionele slotenmakers en andere beveiligingsprofessionals. Het gereedschap biedt een alles-in-één oplossing voor het openen van verschillende soorten sloten en kan gebruikt worden om de beveiliging van een slot te testen. Het is een precisie-instrument dat zeer nauwkeurig werkt en geen schade aan het slot veroorzaakt. Het gereedschap is verkrijgbaar voor verschillende soorten sloten en kan overal ter wereld gebruikt worden. Kortom, de Lishi 2 in 1 pick is een handig hulpmiddel dat de productiviteit en efficiëntie van beveiligingsprofessionals kan verbeteren.


Verwijderlock