De GPT Auto-clicker


GPT Auto-clicker

Wellicht ken je ze wel, of ben je al een actief lid van de diverse klikken voor geld spaarprogramma's die ook wel GPT (Get Paid To) spaarprogramma's genoemd worden. GPT spaarprogramma's betalen je door aan jou mails met reclame te sturen. Voor elke mail die jij ontvangt en in de mail klikt op een link van de GTP en dan krijg je één of meerdere euro-centen. Zodra je vervolgens genoeg gespaard hebt, krijg je het bedrag van het GTP spaarprogramma overgemaakt. Het vergt echter wel elke dag wat inspanning om de verschillende mails te openen en op de link te klikken van de spaarprogramma's. Met deze GPT Auto-clicker, ook wel bekend als de GPT Muliti-clicker, klikt het programma automatisch voor jou. Aan de lopende band geld verdienen dus. De GPT Auto-clicker werkt met verschillende GTP spaarprogramma's. Je zult dan wel eerst lid moeten worden. Meldt je na het downloaden aan bij de verschillende GTP spaarprogramma's en start direct met geautomatiseerd geld verdienen.
In onze GRATIS Internet Verdien Handleiding vind je een grote keuze en uitleg hoe je lid kunt worden van de diverse GPT spaarprogramma's en hoe je de GPT Auto-clicker hierbij kunt toepassen. De gratis Internet Verdien Handleiding kun je ontvangen door je in te schrijven op onze nieuwsbrief of verwijderlock.nl te delen via twitter of facebook. Delen kan via de button die staat op dezelfde pagina als waar je je kan inschrijven op de nieuwsbrief.

Voordelen op een rij:

  • Automatisch clicken op mails van diverse GPT spaarprogramma's!
  • Werkt met verschillende GPT spaarprogramma's systemen!
  • Direct na het downloaden geld verdienen op een automatische manier!
  • Slechts € 2,51* i.p.v. € 4,97. Eenvoudig te betalen via onze veilige bestelmethoden!
    *via sms € 2,40, voor belgische bestellers kan de prijs afwijken.

    Om de GTP Auto-clicker te downloaden klik je op de download-button. Hierna verschijnt er een betalingsvenster met uitleg en kun je je bestelmethode kiezen. De download van "GPT Auto-clicker" begint automatisch wanneer de betaling is afgerond.